Politika zasebnosti

Arnes spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene s spletno aplikacijo Oblak 365, skrbno varoval in jih uporabil zgolj z namenom zagotavljanja funkcionalnosti te aplikacije. Brez vaše privolitve jih ne bo posredoval tretjim osebam ali jih uporabil v druge namene.

Arnes se zavezuje, da bo z uporabo optimalnih tehničnih rešitev in z ustreznimi politikami upravljanja aplikacije Oblak 365 po svojih najboljših močeh varoval podatke in zasebnost njenih uporabnikov.

Osebni podatki uporabnikov spletne aplikacije Oblak 365

S spletno aplikacijo Oblak 365 zbiramo izključno podatke, potrebne za nudenje dostopa do storitev Office 365. Podrobnosti najdete med pogostimi vprašanji.

Politika zasebnosti storitev Office 365

Arnes nima vpliva na politiko zasebnosti storitev Office 365. To politiko oblikuje ponudnik storitve, podjetje Microsoft. Za več informacij sledite spodnjim povezavam.

Center zaupanjaPolitika zasebnosti

Piškotki

Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Tako vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo stran. Piškotki, ki jih uporabljamo, so predstavljeni v sledeči tabeli.

Ime piškotka Namen Trajanje
_aai365_session Piškotek omogoča shranjevanje sej med posameznimi zahtevami znotraj sistema za upravljanje z vsebinami. Seja
_shibsession_* Piškotek omogoča vodenje seje pri ponudniku storitve. Seja
_pk_id.7.9df4 Piškotek nastavi orodje Piwik za spletno analitiko. Tako lahko opazujemo, kako se uporabniki premikajo znotraj naših spletnih strani. do 2 leti
_pk_ses.7.9df4 Piškotek nastavi orodje Piwik za spletno analitiko. Tako lahko opazujemo, kako se uporabniki premikajo znotraj naših spletnih strani. Seja

Zavezujemo se, da lastnih piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam. Piškotke lahko izbrišete ali onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se v vašem spletnem brskalniku nahajajo v sekciji Pomoč (Help). V primeru, da boste piškotke onemogočili, vam nekatere spletne strani morda ne bodo delovale pravilno.

Z zagonom predvajanja posnetkov dajete ponudniku storitve YouTube dovoljenje za dodatne piškotke, ki jih potrebuje za svoje delovanje.