Elektronska pošta

Elektronska pošta z domeno tvoje šole ima 50 GB prostora za shranjevanje tvoje pošte, koledarjev in imenika.

Digitalna shramba

Varna digitalna shramba omogoča shranjevanje tvojih dokumentov in datotek, ki lahko skupaj obsegajo do 1000 GB.

Brezplačen Office

Brezplačno si namesti programe Word, Excel in PowerPoint iz zbirke Office na do 10 naprav.

Različne naprave

Zmogljiva elektronska pošta

Elektronski poštni predal obsega do 50 GB prostora. Kjerkoli že dostopaš do njega, imaš na voljo svoja poslana in prejeta sporočila, ki so urejena natanko tako, kot si želiš. Omogoča ti tudi uporabo koledarjev, seznamov stikov in opravil.

V koledar si shrani pomembne informacije, npr. urnik ali dogodke, ki jih ne želiš zamuditi. Lahko pa prijateljem pošlješ tudi povabilo na koncert ali popoldansko druženje.

Nikoli več ne pozabi na domačo nalogo. V seznam zadolžitev dodaj opravilo in pravočasno boš opomnjen/-a na rok za oddajo naloge.

Varna digitalna shramba

V digitalni shrambi storitve OneDrive za podjetja je za tvoje dokumente in datoteke na voljo do 1000 GB prostora. Shrambo poveži z računalnikom in dostopaj do datotek tudi takrat, ko nisi povezan/-a s spletom.

Digitalna shramba omogoča tudi preprosto deljenje dokumentov s sošolci in učitelji, pa tudi s prijatelji iz drugih šol. Do dokumentov se dostopa preprosto, omogočen pa ti je tudi popoln nadzor nad deljenimi dokumenti.

Različne naprave

Različne naprave

Spletna mesta skupin in dejavnosti

Kadar sodeluješ v skupinah, kjer nastaja in se izmenjuje veliko različnih dokumentov in informacij, si lahko za posamezno skupino ustvarite zasebno spletno mesto. Tako imate vse zanimive informacije zbrane na enem mestu, do katerega imate dostop prav vsi.

Ustvarite si tudi e-poštni naslov skupine. Dokumenti, ki jih posredujete na ta naslov, se samodejno shranijo v spletno mesto skupine in so nemudoma na voljo vsem članom skupine.

Neomejena komunikacija

Preveri, če je tvoj razrednik trenutno na voljo v omrežju Skype za podjetja in mu po spletu pošlji kratko sporočilo. S pomočjo tega omrežja lahko klepetaš tudi s sošolci in prijatelji, pokukaš na prijateljevo namizje ali se udeležiš spletnega srečanja. Komunikacija pa se tu ne konča, saj se lahko pogovarjaš tudi s prijatelji, ki uporabljajo omrežje Skype. Seveda popolnoma brezplačno.

Neomejena komunikacija