Različne naprave

Dostop z različnimi napravami

Tvoji dokumenti so ti vedno na voljo, ne glede na napravo, ki jo uporabljaš. Do njih lahko dostopaš tako z računalnikom v šoli kot tudi s pametnim telefonom na poti na trening ali s tablico kjerkoli vmes. Dokumente programov Word, Excel in PowerPoint lahko preko spleta ali namenske aplikacije urejaš na vseh najpogostejših operacijskih sistemih.

Namesti si brezplačen Office

V času rednega izobraževanja si upravičen/-a do brezplačnih licenc programske zbirke Office. Namesti si najbolj razširjene programe Word, Excel in PowerPoint na kar deset naprav in ustvarjaj brez skrbi.

Sodelovanje v Office

Zapiski OneNote

Tvoji zapiski na enem mestu

Z uporabo spletne aplikacije OneNote lahko vse zapiske, fotografije in pomembne informacije shranjuješ na enem mestu, ki je dostopno z vsemi tvojimi napravami. Zapiske šolskih predmetov si organiziraj v zvezke in poglavja, dodaj posnetke table, uvozi gradiva ali ustvari kratke avdio ali video posnetke. Shranjeno vsebino lahko kasneje poiščeš s pomočjo zmogljivega iskanja.

Do podrobnejših informacij o storitvah in uporabi spletne aplikacije OneNote lahko dostopaš s klikom na spodnji gumb.

Več informacij

Sodeluj s sošolci v Office Online

Office Online je brezplačna spletna različica programske opreme Office, ki omogoča ustvarjanje, urejanje in deljenje dokumentov s sošolci, tudi če nimajo nameščene zbirke Office. Dokumente shranjuj v storitev OneDrive ter na pregleden način in v realnem času sodeluj s sošolci, prijatelji in učenci drugih šol. Shranjene dokumente lahko uporabljaš, četudi nimaš dostopa do spleta.

Sodelovanje v Office