Elektronska pošta

Elektronska pošta z domeno vaše šole ima 50 GB prostora za shranjevanje vaše e-pošte, koledarjev, seznamov opravil in imenika.

Digitalna shramba

Varna digitalna shramba omogoča shranjevanje vaših dokumentov in datotek, ki lahko skupaj obsegajo 1000 GB prostora.

Povezane storitve

Tesno povezane storitve izboljšujejo produktivnost in vam prihranijo dragoceni čas.

Neomejena komunikacija

Ostanite v stiku s kolegi in izkoristite možnosti sodelovanja tudi takrat, ko niste v istem prostoru.

Upravljanje z dokumenti

Shranjujte in delite dokumente znotraj različnih skupin ter članom skupin zagotavljajte ustrezno sledljivost.

Vodenje projektov

Učinkovito vodite vaše projekte ter natančno sledite poteku in porabi virov.

Različne naprave

Zmogljiva elektronska pošta

Elektronski poštni predal obsega do 50 GB prostora. Kjerkoli že dostopate do njega, imate na voljo poslana in prejeta sporočila, ki so urejena natanko tako, kot si želite. Omogoča vam tudi uporabo koledarjev ter seznamov stikov in opravil.

V koledar si shranite pomembne informacije, npr. urnik ali dogodke, ki jih ne želite zamuditi. Lahko pa kolegom pošljete tudi povabilo na različne sestanke ali vodite rezervacijo prostorov.

Ne pozabite na pomembne zadolžitve. V seznam zadolžitev dodajte opravilo in pravočasno boste opomnjeni na rok za dokončanje le-tega.

Zasebna digitalna shramba

V digitalni shrambi storitve OneDrive za podjeta vam je za dokumente in datoteke na voljo 1000 GB prostora. Shrambo si povežite na računalnik in dostopajte do datotek tudi takrat, ko niste povezani s spletom.

Digitalna shramba omogoča preprosto deljenje dokumentov s kolegi na šoli in tudi z učitelji drugih šol. Do dokumentov se dostopa preprosto, omogočen pa vam je tudi popoln nadzor nad deljenimi dokumenti.

OneDrive za podjetja

Spletna mesta

Spletna mesta skupin in dejavnosti

Kadar sodelujete v skupinah, kjer nastaja in se izmenjuje več različnih dokumentov in informacij, si lahko za skupino ustvarite zasebno spletno mesto. Tako imate vse zanimive informacije zbrane na enem mestu do katerega imate dostop prav vsi.

Ustvarite si tudi e-poštni naslov skupine. Dokumenti, ki jih posredujete na ta naslov, se samodejno shranijo v spletno mesto skupine in so nemudoma na voljo vsem članom skupine.

Neomejena komunikacija

Preverite, če je vaš kolega trenutno na voljo v omrežju Skype za podjetja in mu preko spleta pošljite kratko sporočilo. S pomočjo tega omrežja lahko klepetate s kolegi in z učitelji drugih šol, sodelujete v spletnih srečanjih ali pa pokukate na prijateljevo namizje. Komunikacija pa se tu ne konča, saj se lahko pogovarjate tudi s prijatelji, ki uporabljajo omrežje Skype. Seveda popolnoma brezplačno.

Lync Online