Nastavitev dodatnega preverjanja varnosti

Prikazan postopek nastavitve dodatnega preverjanja varnosti izvedete le ob prvi prijavi v Office 365. V Uporabniškem središču sledite eni izmed povezav na Office 365. Nato potrdite soglasje, da se lahko s storitvami Office 365 delijo nekateri vaši osebni podatki. Za nadaljevanje kliknite Da, nadaljuj. Če zaupate računalniku, ki ga trenutno uporabljate (npr. vaš osebni računalnik), lahko izberete tudi Zapomni si privolitev.

Uporabniško središče

Soglasje za deljenje informacij

Začetek vzpostavitve

Izvedite postopek nastavitve dodatnega preverjanja varnosti

Postopek nastavitve dodatnega preverjanja varnosti traja nekaj minut. Zaženete ga s klikom na gumb Nastavite ga zdaj, nato sledite jasnim navodilom. Za uspešen zaključek postopka morate v obrazec vpisati številko hišnega ali mobilnega telefona. Ko zaključite s potrjevanjem, si lahko ustvarite geslo za program.

Geslo za program

Geslo za program je naključen niz črk in številk, ki ga namesto gesla vaše e-identitete uporabite v programih iz zbirke Office in mobilnih napravah. Za dostop do storitev v spletnem brskalniku pa uporabite geslo vaše e-identitete. Geslo za program ustvarite s klikom na gumb Ustvarite geslo za program. Ustvarite lahko več teh gesel. Pozabljenega gesla ne morete dobiti nazaj ali ga spreminjati, lahko ga le zamenjate z novim.

Dodatna gesla

Dodatna gesla

Potrebujete dodatno geslo za program?

Ko ste prijavljeni v Oblak 365, lahko sledite povezavi v Nastavitvah, s pomočjo katere si lahko ustvarite novo geslo ali pa spremenite možnosti dodatnega varnostnega preverjanja.

Nastavitve