Različne naprave

Dostop z različnimi napravami

Vaši dokumenti so vam ves čas na voljo, ne glede na napravo, ki jo uporabljate. Dostopni so vam tako z računalnikom v šoli kot tudi s pametnim telefonom na poti na trening, ali s tablico kjerkoli vmes. Dokumente programov Word, Excel in PowerPoint lahko preko spleta ali z uporabo pisarniške zbirke Office urejate na vseh najpogostejših operacijskih sistemih.

Izboljšana elektronska pošta

Elektronska pošta je lahko več kot le način komunikacije. Program Outlook, ki je del zbirke Office 2013, lahko uporabite kot stičišče različnih informacij. Organizirajte svoj dragocen čas z osebnimi koledarji, koledarji skupin in orodjem za učinkovito organizacijo srečanj. Zadolžitve vodite s pomočjo seznama opravil, da ne boste nikoli zamudili njihovega roka.

izboljšana elektronska pošta

Zapiski OneNote

Vaši zapiski na enem mestu

Z uporabo spletne aplikacije OneNote shranjujte vse zapiske, fotografije in pomembne informacije na enem mestu, ki je dostopno z vsemi vašimi napravami. Zapiske si organizirajte v zvezke in poglavja, dodajte posnetke table, pripravite gradiva za učence in ustvarjajte kratke avdio in video posnetke. Shranjeno vsebino lahko kasneje poiščete s pomočjo zmogljivega iskanja.

Do podrobnejših informacij o storitvah in uporabi spletne aplikacije OneNote lahko dostopate s klikom na spodnji gumb.

Več informacij

Sodelujte s kolegi in učenci v Office Online

Office Online je brezplačna spletna različica programske opreme Office, ki omogoča ustvarjanje, urejanje in deljenje dokumentov s kolegi in učenci, tudi če nimajo nameščene zbirke Office. Dokumente shranjujte v storitev OneDrive za podjetja ter na pregleden način in v realnem času sodelujte s kolegi, prijatelji in učitelji drugih šol. Shranjene dokumente lahko uporabljate, četudi nimate dostopa do spleta.

Sodelovanje v Office